08. august. Avgang Svelgen kl 06.30. Ankomst Festo kl 19.30. Antall nautiske mil:77.

Vi forlot Svelgen i morgendis og lave tåkeskyer.

Sande, mitt barndomshjem.

Stort sett har det regnet hele tiden vi har vært i Svelgen. Som alltid når vi er på hjemtraktene, blir det masse mat og familie. I løpet av 2 dager har vi fått hilse på mormor, Per, Kari, Rikka, Frida, Tore, (Petter var i Kalvåg), Ragnhild, Erlend, Kari L., Yngve, Karen og Espen. Hyggelig! I dag har vi reist indre leia mot Bergen pga av kulingvarsel. Men kulingen så vi lite av. Det bølget litt over Sognefjorden, men ikke verre enn at jeg kunne bake brød. Har gått på motor i hele dag da vinden stod rett i mot. 11 timer i sjøen er lenge, jeg rakk å strikke 2 par selbuvotter.

Her på Festo er det lite som skjer. Har gått en tur i omegnen, men det virker som ferielivet er over. Jeg begynner å få dårlig tid til arbeidsstart, derfor blir det lange etapper fremover.