25.juni: Avreise Stavern 09.30. Ankomst Grimstad kl. 20.30. Antall nautisk mil: 64.
Seilte og motorseilte til Risør, der vi hadde noen timers middagspause i bukta «vår» med kyllinggryte og ris. Assisterte også en båt med KNS-flagg og «Seilas»-reklame på siden. Et yngre par vinket oss inn og lurte på om vi hadde kjøleveske. Dei hadde fått motorstopp og boka sa at dei måtte fylle på kjøleveske. Prøve å fortelle at dei kunne bruke ferskvann uten at det ga noen reaksjon. Håper han fant ut hvor hvor han skulle fylle vann.

Dekksgutten Vidar er nå blitt matros

Resten av turen ble med motor og vinden rett i mot. Skal hilse fra Hans Helle. Hadde en lang prat på telefon da vi passerte Lyngør. Her i Grimstad hadde vi besøk av losen i Fevik med kone og et vennepar. En hyggelig kveld med prat og rødvin.