Evjesundet, Saltnes og Hankø

Vi har sovet ved blå bøye uten vimpel! Det er sant det som har stått i avisene om krangling og nesten slåsskamp når du er så frekk. Vi satt og nøt en bedre frokost da en båt med 2 godt voksne damer seilte opp på siden av oss, vinket oss ut på dekk med følgende replikk: ”Har dere vimpel? Neivel, da må dere flytte dere, vi har nemlig betalt for å ligge ved blå bøye”. Der var mange andre ledige bøyer. Vi avbrøt frokosten og flyttet oss til bøyen ved siden av. Barnslig forbannet stod vi uhemmet og tittet med kikkert på damene …

Kursen gikk så til Saltnes. Her ble vi varmt mottatt av Jan, Anita og Grete som nyter sommerdagene i verdens best beliggende hytte. Lunsjservering med prima utsikt, en god prat og vi fartet videre i frisk bris.

Kom ikke lenger enn til Hankø, fristet ikke å dra videre i en urolig sjø. Her er det mange seilbåter, tydeligvis en regatta på gang. Shipohoy!