Føles godt å være tilbake på gyngende grunn. Båten var ship shape selv om den var møkkete både innvendig og utvendig. Det er tydelig at vi står på saltgrunn! Syklene var rusta og det samme var glidelåsen i fleecen min.
I dag har båten kommet på land. Vi var heldige som fikk den opp til avtalt tid, her var nemlig flere som har ventet et par dager for å bli heist på land pga sterk vind. Båten har aldri vært så grodd under før! Kjølen var grodd fast og kunne ikke senkes ned, men måtte bankes ut. Vi har litt av en jobb foran oss i helga. Hans er allerede i gang med montering av radar.
I går var jeg til frisør og på kvelden var det skandinavisk treff på en av restaurantene. Møtte igjen flere kjente fra i høst.
Forhåpentligvis er båten klargjort til mandag og hvis været tillater det, drar vi videre nordover da, får se hvor langt vi kommer. God helg til alle! smiley

Både båt og sykkel er på plass!

Båten er kommet på land og Hans har fått på radaren.Palmesus i Almerimar – det blåser katta!

Ikke mange på stranda i disse dager …