Fra Cartagena dro vi til Mar Menor. En stor innlands sjø som er delt fra havet med en smal sandstripe med masse høye hus. Vi måtte vente på broåpning før vi slapp inn og ankret opp bak holmen Isla Perdiguera på 4 m dyp. Hele sjøen (20 km lang) er ca 6 m dyp så vi kunne ankre hvor som helst. Søndag hadde vi en behagelig seiltur tilbake til kanalen og videre ut i havet til Torrevieja. Her bor mange av Skanska sine pensjonister så vi spaserte lenge på strandpromenaden for å se om vi møtte kjente. Ble avbrutt av en påskeparade med spisshatter og glorie, trist hornmusikk og sakte trommeslag.

Neste havn ble Santa Pola. På en sykkeltur la vi merke til en båt med nytt norsk flagg. Det var Hilde og Sigbjørn Jordheim fra Fredrikstad som er på tur og skal videre til Corfu i år. Vi ble invitert ombord til en hyggelig prat og cerveza. I går (onsdag) kom vi til Alicante og i dag har vi hatt besøk av Ellen og Asbjørn Herdal. Vi lunchet sammen og tok en biltur opp på borgen med utsikt over Alicante og distriktet rundt.

Vi ønsker alle en god påske.
Hilde og Sigbjørn
Ellen og AsbjørnAlicante – utsikt fra toppen av borgen

Titter mellom to malte husvegger opp til borgen

Påske og strandliv i AlicanteNabobåten i havna i Alicante