Sist fredag flyttet vi oss bare noen få nautiske mil til Campello. Tjue minutters kjøretur herfra, har Asbjørn og Ellen leilighet. De hadde fått besøk av Inger og Dagfinn Thoresen. Ellen arrangerte «tilfeldig» møte på strandpromenaden for å overraske gjestene og felles middag på Pipo.

Dagen etter var vi på besøk i leiligheten ved golfbanen til lunsh. Hyggelig å møte kjente.
Søndag kom vi til Altea og syklet til toppen av gamlebyen og jammen ble det kaffi sammen med Herdal og Thoresen som var på biltur.

En belgier i nabobåten anbefalte Dénia som siste stopp før overfarten til Ibiza. Det ble en dyr fornøyelse for Dènia er den dyreste havnen vi har hatt til denne tid. Onsdag motorseilte vi 60 NM på litt over 9 timer til Ibiza og ankret opp i en flott lagune på en øy sør for byen Ibiza som heter S´Espalmado. Det ble bad både kveld og morgen.

Neste dag flyttet vi oss til Santa Eulalia og tok bussen til Ibiza. Besøkte borgen og gamlebyen og ble slitne av å være turister. I dag skal vi videre øst på øya og i morgen blir det nye 10 timer til Mallorca.
Ibiza

Hjemme hos Asbjørn og Ellen
Altea

Gamlebyen Altea

Farlig tomt