Siste etappe: Crotone, Santa Maria di Leuca, Othonoi, Gouvia og Parga.

Fra Crotone til Santa Maria di Leuca (hælen på Italia) hadde vi drømmeføre med passe vind og alle seil oppe. Brukte 11 timer på 70 nm og la oss for anker utenfor havna. Ble der i 2 dager. Bjørg måtte til frisør og jeg måtte ha den siste italienske pizza. Pinsedag tok vi den siste lange etappen over til Hellas. Igjen ble det sterkere vind enn det var meldt. Etter 8 timer med masse bevegelse og alt for sterk vind for vår genoa, ble det som å komme hjem når vi kunne ta vår første ouzo og friske opp våre glemte greske gloser på øya Othonoi nordøst for Corfu.

Dagen etter ble det dyr havn i Gouvia på Corfu for å fylle vann og registrere oss inn i Hellas.

Tirsdag 10/6 kom vi til Parga og her ligger vi fremdeles. Har hatt noen fine dager sammen med barnebarnet Henny, Ine med foreldre, søster m/mann og barn. Hyggelig med selskap og mange restaurantbesøk etter så mange dager på havet med bare oss to. Søndag var bestemødrene barnevakt slik at vi andre kunne avsluttet med båttur til Paksos. Bada og kosa oss hele dagen.
I dag reiste alle hjem så nå er det litt stille og tomt her. Gleder oss til neste besøk i juli.

Mange gode måltid

Gulljenta Henny
Sjarmøren Kasper
Fru Nesbø jr. og Henny
Ankring på Valtos beach
Evangelis Tsironis og Cathy på besøk i båten
Båttur til Paxsos