Hei alle våre følgesvenner på bloggen!
Denne gangen ble alt litt annerledes enn vi hadde planlagt. Vi kom til Preveza sist mandag og planen var å sette båten på sjøen i dag. Men sånn ble det ikke. Tirsdag fikk vi den triste meldingen fra Norge at min kjære mamma hadde sovnet inn. Egentlig har vi regnet med at denne beskjeden ville komme en dag, men det er rart med det når dødsbudskapet kommer. Hun var ikke spesielt syk, men i en alder av 99 år, er det lov å takke for seg. Iallfall er det rart og mange minner dukker opp her jeg går og ordner i båten. Hun var en god og snill mamma med omtanke for alle. Hun var min hverdagshelt.

Nå flyr vi hjem søndag og begravelsen blir i Svelgen torsdag 11. september. Vi får se om båten blir satt på sjøen denne høsten eller om den skal få stå på land til våren. Hans har iallfall fått montert solcellepanel og den funker! Og i morgen skal vi leie bil og dra til Parga for å se på hus! Blir spennende.

Blir det ikke flere logger på oss, ønskes alle en fin høst og vinter! smiley