Dagene flyr, plutselig har det gått enda ei uke. Fredagskveld uten TV er litt rart, i kveld kunne jeg tenkt meg å se Skavlan, men NRK får vi sett på nett TV dagen etter sending. Så da får vi late som lørdag er fredag ….

Ellers går dagene med til å pusse opp hus, sjøsette båt og handle inn verktøy, maling etc. Denne uken har vi fått båten på sjøen. Hans seilet til Parga. Han syns det var skikkelig godt å være på sjøen igjen og god seilvind var det også. Det er en seilas på 3 – 4 timer fra Preveza til Parga. Jeg fylte opp bilen med tremateriale og kjørte hit. Nå har vi både hus, båt og bil på samme sted. Godt å slippe å pendle.

Det går fremover med oppussingen, men du verden for et skjevt hus, det er ingenting som er rett. Vi bare pusser på det gamle, så får det bli som det blir.

I dag har vi bestilt billetter til en hjemtur til Norge. Vi drar herfra 28. april og tilbake 10. mai. Er det noen som vil passe på huset og båten vår i denne tiden, er det bare å si fra.

I dag har det regnet hele dagen. Blir kaldt og rått inne i huset slike dager. Vi har kjøpt panelovn, i stua er det varmt og godt. Hjemme hører jeg det snør, kjør pent og ha en fin palmehelg! smiley

Båten sjøsettes i Preveza.

Båten er på plass i fiskehavna i Parga

Hans monterer komfyren, skikkelig trange forhold!

Oppussing – veggen er revet og ny trevegg skal settes opp.

Bambusstenger revet ut av veggen.
Døra til soverommet, den har levd noen år …., maler bare over …
Inngangsdøra, må bøye hodet for å komme inn.

Utsikt til fjellene fra taket, her må det bli en takterrase med tiden ….

Sitrontreet i hagen vår, bildet tatt fra takterrasen.