Egentlig var det Hans som skulle skrive blogg denne uka, men han utsetter det hele tiden og så blir det ingenting av. Alle vet at mannfolk kan gjøre bare en ting av gangen og nå pusser han opp huset. Når han får lov å ta en pause, stikker han av til båten. Tror han trives bedre der.

Ellers er det ikke mye å skrive om akkurat nå. Vi river vegger, setter opp panel og oppdager stadig nye skavanker på huset. Vi er begynt å banke litt mer forsiktig i veggene nå, er nemlig redd for at det skal rase ut store mengder murpuss og lage svære hull, Forleden dag var vi redd vi hadde gravd hull inn til naboen. Iallfall måtte vi sette i gang en støpeprosess. Hans gikk til sin ølvenn på restauranten på hjørnet og ba om hjelp til å kjøpe sand. Der ble det visst både språk og beregningsvansker. I allfall kom det kjørende et helt lass med sand som ble tippet utenfor porten vår. Vi bar og bar sanden innenfor gjerdet og hadde vel egentlig bruk for bare en tiendedel av lasset. Men det viser seg å være mange hull å fylle, så kanskje det ender med at vi har bruk for alt. Hans blander mørtel, støper og pusser. Alt støver ned og jeg prøver å male i dette støvet, ikke lurt, Nå har jeg tatt frem symaskina og syr gardiner i stedet.

Hjemme har dere feiret påske de siste dagene. Her i Hellas starter påskefeiringen til uka. Nå vaskes, kostes og males det rundt omkring på restauranter og hus. Påskehøytiden er stor i dette landet. Det selges rødmalte egg i butikkene og jeg tror virkelig grekerne gleder seg veldig til denne feiringen.

I dag er det 2. påskedag, noe vi ikke merker noe til her for vi skal til Ionnina og kjøpe lister og mye annet som trengs. Været er grått og trist, det regner og blåser. Været skifter, sist fredag badet folk på stranden. Hyggelig melding fra Svelgen at bror Per og nevø Petter blir med oss tilbake til Parga 10. mai etter vårt hjembesøk i Norge. En snarvisitt kaller jeg det, de drar tilbake allerede 14. mai. I disse dager venter vi Ida, men henne vet vi aldri når tid dukker opp.

I morgen er det vel arbeidsdag for de fleste der hjemme. Vel overstått påske og ha ei fin uke! smiley

Hans tetter hull!

Blåmalt dør, ikke perfekt, men ingenting er perfekt i dette huset ….

Spasertur i Parga

Kommer noen bilder til når Hans får hentet sitt kamera som ligger i båten ….