God tirsdags morgen! Får skrive noen ord til oppdatering for egen del og kanskje litt til info for andre. Det skjer ikke veldig mye for tiden, vi kan trygt kalle denne siden en blogg og ikke en logg for da seiler vi til sjøs. Utenom skraping, støping og maling, har vi feiret gresk påske sist helg. Presten har stått i kirken og messet hver kveld siste uka. I går kveld var det stille og jeg fikk nesten ikke sove uten denne søvndyssende stemmen. Klokken 2400 natt til søndag var det skikkelig høydare. Utenfor kirken var det fyrverkeri, kinaputtere, presten hevet stemmen over høytalerne og gatene var fulle av folk som bar levende lys. Virkelig et skue, artig å oppleve. Ellers var det grilling av lam påskedag og det luktet lam over hele byen.

Vi har prøvd å jobbe innadørs uten å bråke for mye. Vi har fått kjeft fordi vi lager støy ii siestaen. Men det går fremover. Ett rom er ferdig og nå er vi i gang med neste rom. Mye jobb.
Vi har blitt kjent med våre franske/italienske naboer. Ble invitert over dit i helgen. Et utrolig spektakulært hus. Den italienske damen er antikvitetsforhandler og det var sikkert slik et hus så ut for et par hundre år siden. Dessuten var det haug-gammalt og det stod bøtter og karr rundt omkring for taket lakk.

I slutten av uka kommer Ida. Gleder oss masse til det, hun skal jammen få bære stein og sement og bambusstenger! Armene mine er lange og håndleddene verker etter takmaling og gulvskuring!

Fin uke til alle kjente! smiley
Huset vårt er det lille sammenklemte gule huset. Bildet er tatt fra strandpromenaden.

Her ligger båten vår klemt inn mellom alle de små fiskebåtene.

Utenfor kirka natt til søndag. Plutselig kommer en politibil med sirene på kjørende foran kirka og ut kommer en mann med en fakkel som han overleverer til presten. Vet ikke hva det betydde. For meg så det ut som den olympiske ild.

Så noen oppussingsbilder slik at vi husker det i ettertid. Her har Hans støpt inn hjørnet av rommet.
… og her er veggen jeg driver og skraper ….
Litt av en jobb vi har, ingen vil tro dette når rommet en gang blir ferdig!

Hans har lappet gulvet, rene puslespillbiten!

Og her kaster vi søpla, håper noen kommer og fjerner det en dag.