God morgen! Her skinner sola, temperaturen ligger på ca 20 grader, det spretter og gror og vår og sommer er tydelig i anmarsj. I går kom Ida, det ble plutselig mer liv og røre i huset. Det nyoppussede rommet er fylt med ryggsekk og ting og tang strødd utover det hele, det er sånn det skal være.

Så snart Ida hadde fått i seg lunsjen etter ankomst, ble hun beordret til arbeid. Sandhaugen som skal flyttes på nedsiden av huset, har ventet på at hun skulle komme. Endelig fikk jeg igjen siestaplassen min i kroken.

Vår greske venninne Katarina inviterte oss sist helg med til påskeavslutning i nabobyen. Først kl 2200 på kvelden startet festen, det var mat, servering og tradisjonell gresk dans. Veldig hyggelig.

Dagene har ellers som tidligere gått med til husprosjektet vårt. Andre rommet er helt ferdigstilt og det var dette rommet Ida valgte å bo i. Nå er vi i gang med siste rommet. Vi spaserte en tur til båten i går, kjente på sjøtemperaturen og det fristet ikke veldig til et bad enda. På vei tilbake stakk vi innom Sofia i butikken for å kjøpe brød. Jeg hadde blitt tipset via facebook om en norsk dame som bodde i nærheten. Sofia vet alt, så jeg spurte henne om hun visste om en norsk dame som bodde i nærheten. Joda, selvsagt visste hun det. Hun geleidet oss over veien og vi fikk hilse på den norske damen som het Liv. Hyggelig å ha noen landsmenn som naboer.

Neste uke drar vi til Norge. Skal bli fint å komme hjem en tur og bort fra all oppussingen en stund. Fortsatt fin uke til alle dere der hjemme! smiley

Ida er i gang, deilig å bare kunne se på ….

Skikkelige arbeidsfolk!
En kald hvitvin i solstolen er lønn for arbeidet ….

Ida har kjent på sjøtemperaturen i vannet.

Så noen bilder fra husprosjektet vårt. Her er barnerommet ferdig.

… og her er det mellomstore rommet ferdig. Jeg er så glad jeg får brukt allpatchworken min fra gamle dager!

.. og her bæres ut betong fra den siste veggen som er revet. Slike trau med betong har vi bært hundrevis av ned trappa (litt overdrevent sier Hans) og ut på fyllinga. Tungt!!

Siste veggen er revet, takk og pris!