Tilbake i Grekerbua etter Norges-turen. Vi har ønsket Gustav velkommen til verden og har hatt sosiale og hyggelige dager med familie og venner.
Min bror Per og nevø Petter fulgte oss tilbake til Parga. Det gjorde overgangen til tosomheten mer skånsom. Det ble en utrolig våt ankomst til Parga. Har aldri sett maken til regnvær, vindusviskerne holdt ikke regnet unna, regndråpene var som haglkuler. Heldigvis varer som regel ikke slikt vær lenge her på disse trakter, sola er tilbake og grøden liker å bli vannet.
Vi hadde bare så vidt stoppet bilen før Hans og Per beinet avgårde til båten. Den hadde hatt det helt fint i vårt fravær, to menn hadde holdt øye med den og det var som jeg sa – ikke noe å bekymre seg over. Skjønner ikke vitsen med å ha båt hvis en bare hele tiden skal gå rundt og engste seg for den ….
Per hadde med seg arbeidshansker som ble flittig brukt. Ytterveggen som vi fryktet skulle falle ut, er nå støpt forsvarlig i alle sprekker. Hans måtte kjøpe ny stige. Den var svindyr, men regner med at både vi og naboene vil ha god nytte av den.
Heldigvis fikk vi en flott dag på sjøen med årets første bad for oss alle! Etter anbefaling fra seilervenner, dro vi til et spesielt sted som het Ferani, en times båttur sør for Parga. Vi seilte oppover en elv og gikk i land for å inspisere. Vi kom i prat med en tysker som eide havnen, han var både musiker og fliselegger og en utrolig levende og pratsom fyr. Her må vi nok tilbake. Morsomt å oppdage nye steder i nærområdet.
Petter har utforsket Parga. Han har gått turer på egenhånd, har lunsjet på restauranter og handlet i butikker.På kveldene har vi prøvd ut nye restauranter etter anbefaling fra naboer. Vi fikk hyggelig selskap av Johanne og Asbjørn som streifer omrking i dette området for tiden.
Nå har alle reist og det er stille i Grekerbua. Det er varme dager og Parga fylles opp med turister. I dag ruslet jeg ned til stranden og tok et bad i siestaen. Dette er bare begynnelsen på mange badedager i sommer.
Gratulerer med dagen på søndag – ha en fin 17. mai feiring! smiley

Bestefar og Gustav, to store karer!

Storesøster Henny og Gustav

Bestemor og skøyerjenta Elsa

Her er det farlige tilstander. Ytterveggen har støttet seg mot et nabohus som har rast sammen. Derfor må det støpes i sprekker og mellom steiner. Stor jobb dette.

Far og sønn på vei til sentrum.

Turisten Petter!

Vi venter på mat, Zakes kafe rett rundt hjørnet hvor vi bor. Kjempegod mat!

Turisten Per i Fernani