Det er travelt å være sosial og det er akkurat det vi har vært siden siste innlegg. Mange hyggelige mennesker har gjestet Parga og Grekerbua de siste par ukene og det er akkurat slik det skal være.

Det har blitt sommer i Hellas og det yrer av glade turister i Parga. Folk er blide og fornøyde når det er sol og ferie. Spesielt når glade musikanter fra Norge kommer til byen. Per Kristian har ruslet rundt med gitaren sin og spilt og sunget både i 60-års lag og på restauranten Veneziano på strandpromenaden. En dag dro vi sammen med Solveig og Per Kristian til Metsovon. Vi ble som vanlig tatt godt i mot, Christos satt klar på Platiaen og spanderte souvlaki servert på god gammeldags vis rett på bordet. Metsovon forandrer seg aldri og fortsatt møter vi mange kjente når vi er der.

Vigdis og Jarle har besøkt Grekerbua denne uka. Vi fikk et par dager på sjøen og landkrabbene fra Siggerud fikk oppleve sin første seilas med alle kluter til topps i 20 knop vindstyrke. De fikk også med seg 60-års feiringen til Johanne i catamaranen Snowbird. Det ble sang og musikk om bord og etterpå dro vi med taxibåt til gresk aften hos Stavros på Valtos Beach. Veldig hyggelig.

I dag har alle disse glade gjestene dradd fra Parga. Neste uke kommer det nye gjester og i mellomtiden skal Hans og meg pusle videre med litt av hvert her i Grekerbua. smiley

Johanne feires ombord i skuta Snowbird of Norway

Per Kristian koser seg …. og det gjør vi andre ogsæ!

Feiringen fortsetter med gresk aften hos Stavros

Solveig og Per Kristian på tavernaen i Metsovon, var souvlaken seig, Solveig?
Barba Jannis spanderer kaffe på hele gjengen i Metsovon

Det jobbes videre i nabotomta – Hans og Jarle feller trær og vi får plutselig utsikt vestover!

Vigdis i nabotomta.

Svigerforeldrene til Erik: Stein Erik og Liv innvier de nye Parga-vin glassene vi har fått!