Det blir ikke mye fred og ro til å blogge når Grekerbua er fylt opp med både store og små! Men artig har vi det og jeg tror alle nyter det greske livet. Amailie og Gregers bader på stranda og i bassenget, Pål jobber et par timer hver dag, Hans driver på i båten, Sylvi lager mat og Bjørg vasker opp, så slik går no dagan.

For tiden er også svigerforeldrene til Erik, Liv og Stein Erik, i Parga. Vi har hatt et par fine turer sammen. Først var vi hele gjengen på biltur til Metsovon. Vi ble invitert inn til Kosta og Tola med servering av lemonada og «glikå». Alltid like gjestfrie. Det var kaldt i Metsovon som ligger på 1300 meters høyde og med et skikkelig regnvær på toppen, ble det stor kontrast til varmen her i Parga.

«Gamlefolket» har også hatt et par dagers seiltur til Korfu. Koste oss i Gamlebyen en kveld, overnattet i båten og dro hjem neste dag. Lite vind, det ble mest motor, men på ettermiddagen drar det seg ofte til med litt bris og da ble det en liten seilas før vi var fremme. Stoppet i Sivota og spiste lunsj, flott tur!

Nå er det allerede helg igjen. Niesen til Hans, Marianne, er også i Parga for tiden med kjæreste og 2 tenåringsgutter. Alle stikker innom bua og hilser på, Pål og Sylvi har også venner i Parga som har vært innom.

Hører at det er sommer hjemme også. Nå har sola snudd, så det er bare å nyte dagene fremover! God helg til alle! smiley
Amalie og Gregers blåser såpebobler på taket av badet vårt.

Sylvi og Elsa kjøler ned i varmen …
Gregers med sin daglige geskjeft ..

I stua til Kosta og Tola i Metsovon
Et ekte gresk hjemKorfu i sikte!
Skipper med mannskapPå restaurant i gamlebyen på Korfu
…plutselig kom et demonstrasjonstog forbi …. en reaksjon på den økonomiske tilstanden i landet for tiden

Her på verandaen til Liv og Stein Erik på Mediteraneo Hotel, utsikt til huset vårt.