Det er vel tid til å oppdatere hva som skjer her i Parga. Egentlig er det så varmt at vi blir helt handlingslammet. Nå skjønner jeg at grekerne holder siesta mellom kl 1400 og 1700. Bare en leer på en lillefinger, siler svetten.

Siden siste innlegg, har Grekerbua vært fylt opp av stort og smått. Utrolig hvor mange dette lille, rare huset rommer. I alt 10 stykker har kampert i bua forrige uke. Jan Erik og Karina med barna Oliver og tvillingene Christoffer og Theodor har bodd her i tillegg til Pål med sin familie. Det har vært varme netter til tross for at vi har handlet inn vifter som suser og går hele tiden. Nå har vi bestemt oss for å installere aircondition og venter på en mann som skal se på hvordan dette skal legges opp.

Siden det ikke var plass til oss i huset, stakk Hans og meg noen dager til havs. Vi dro sørover til øya Kastos, en av mange idylliske øyer i det ioniske hav. På tilbakeveien dro vi innom Meganisi og videre gjennom kanalen til Lefkas. Herlig å være på sjøen når det er så varmt. Det ble målt opp i 42 grader en dag, da er det bedre til vanns enn til lands.

I Parga møtte vi igjen Jens Werner og Heidi som vi ble kjent med i fjor sommer. Jens Werner har hjulpet Hans med å balansere nye Lithium batterier og nå har vi strøm i båten for resten av livet, sier Hans. Dette er visstnok en stor jobb og da er det godt å få eksperthjelp. Fikk likevel tid til en dagstur på sjøen med Pål og alle hans gjester. I alt var vi 12 stykker om bord og det var et yrende badeliv i bukta Two Rocks Bay. Servering av pizza og sveler smakte fortreffelig!

Nå venter vi på nytt besøk i bua. Torsdag kommer Erik og Henny, gleder oss veldig! Fortsatt god sommer! smiley

Matros Elsa på dekk!
Oliver i stupet…
Gjengen samlet på dekk, store og små koser seg.
Vi er mer under vann enn over ….
Pål tok med seg moderen på motorsykkeltur. Her på toppen over Agia, Her skal vi gå fjellturer når været blir kjøligere.
Pål og Sylvi på vei til Acheron som er elva Stryx i gresk mytologi.
Her ligger vi på svai i Kastos, vakkert sted.