September er i gang og i dag er det faktisk innevær! I natt har det vært et voldsomt uvær, det har regnet på tvers og vinden har ult «rundt nåva» som vi sier på vestlandet. Det knaket i veggene her i Grekerbua og det regnet gjennom taket og rett i køyesenga. Da vi kom ned trappa, rant vannet inn under døra og klær og sko som stod i entreen var søkk blaute. Det var spektakulært å stå oppe på verandaen og se Parga bli lyst opp av lynet med torden som buldret og svære dønninger som skylte innover strandpromenaden. Lurer på hvordan det har gått med alle restaurantene der nede. Det virket som uværet gikk i sirkel over Parga for det kom og gikk hele natta. Ja, ja, godt at vi fikk testet ut huset før vi forlater det om en måneds tid. Hans bekymret seg mest for båten, men den har hatt det bra og ingen skader skjedd. Sjøen er helt brun og Valtos Beach bærer sterkt preg av uværet. Godt var det iallfall med regn, selv om doseringen var voldsom.

Denne uka er det bare vertsskapet i Grekerbua. Før Arild dro hjem, kjørte vi en tur til Metsovon hvor vi bodde i 3 år. Vi er litt stolte av å vise frem dette stedet, frisk fjelluft og vakkert. Nå har også Ann-Mari og Berit dradd hjem etter hyggelige dager sammen. Det ble en båttur til Two Rock Bays og en biltur til Acheron, ellers var de veldig selvgående, gikk turer og badet. Snart invaderer nissedamene bua og da blir det garantert liv og røre i leiren igjen. Heldigvis er Stein Erik og Liv her, svigerforeldrene til Erik. I går inviterte de oss til Mediteraneo Resort hvor de bor, til norsk spekemat, beste måltidet jeg har spist siden vi reiste fra Norge!

Hans sitter nå i tannlegestolen, han har mistet en plombe, egentlig burde han forsikret munnen sin, for den er gull verdt! Ha en fin helg etter hvert – nyt været nå, ser på yr at det kan bli regn i neste uke! smiley

Utsikt fra platiaen i Metsovon
Flott byggestil i Metsovon!

Båttur til Two Rocks Bay – flott bukt med krystallklart vann.
Acheron – nå er Berit renset for alle synder!
Acheron – et tre pyntet med sko som er funnet i elva etter raftingen …
Bussen kommer snart – takk for denne gang og velkommen igjen!
Dagen etter nattens uvær
Spekeaften på balkongen til Liv og Stein Erik i hyggelig selskap med Mette (Livs søster) og hennes venninne Torild