Vi har pakket bilen, den står utenfor porten her og er fylt opp med gassflasker, agregat og annet fjas som vi ikke har bruk for her. Har også et par poser med klær og sko som vi kan gi til flyktininger vi eventuelt måtte møte på veien hjem. Folk forteller oss at det er køer på ferjer og veier pga flyktningene, så vi får ta det som det kommer. Vi drar med ferje fra Igomenitsa til Acona i Italia, gjennom Østerrike og til Kiel. Ferje derfra til Oslo. Regner med at turen vil ta ca 4 – 5 dager.
Utenfor porten står det flere bøtter med sitroner, vi har beskjært sitrontreet og jeg trodde ikke folk ville ha grønne sitroner, med det vil de! De skal visst høstes når de er grønne, det er bra at de kommer noen til gode!
Da har vi gått «ha det» runden og det er virkelig trist å reise fra Parga nå. Her er akkurat passe temperatur, veldig bra turvær og vi koser oss med litt innesysler. Båten er trygt på land i Preveza. Må fortelle at vi avsluttet seiler-livet for i år med en regatta sammen med gode seilervenner. Ble nr 4 i en flokk på 20 deltagere. Veldig bra.

Nå må vi dra, sier Hans, så da så ….
Takk til alle dere som har besøkt oss i Grekerbua, det har vært en utrolig flott sommer sammen med dere! God høst, jul og vinter til alle!
Vi er tilbake i Grekerbua i april neste år. smiley