En liten oppdatering av Parga-livet før vi legger ut på en ukes seilas sydover. Grekerbua leies ut til et hyggelig par fra Sandnes, de var her en uke i fjor sommer og ønsket seg tilbake til Parga i år også.

Varmen har kommet til Hellas. I natt hadde vi på aircondition for første gang i år. Gradestokken ligger i underkant av 30 grader og svetten renner når vi går i solsteiken midt på dagen. Nå er turistene på plass og det er liv og røre overalt. Vi kjenner etterhvert mange seilerfolk og plutselig dukker det opp gamle kjente i havna. Forrige uke kom Sigbjørn og Hilde med et vennepar fra Fredrikstad og vi endte opp på Valtos Beach til gresk aften med sang og musikk. Gamlemor danset på bordet i år som i fjor, spreke dama!
Så har grandniese Margrete og kjæresten Kristian vært i Parga en uke og vi fikk en fin tur med båten til Two Rocks Bay hvor ungdommen snorklet og koste seg. Liv og Stein Erik, svigerforeldrene til Erik, har åpnet sesongen sin i Parga, vet ikke hvor mange ganger de har feriert her, men det er mange og det er alltid like hyggelig og treffes. Denne gangen tok vi båttur til Lakka, nordspissen av Paxos, et hyggelig lite sted. Fikk også en flott tur opp i fjellene rundt Parga, kjørte med bil et stykke og gikk på nye stier. Det rare er at alle stiene ender opp i en kirke, skjønner ikke at de bygger alle disse kirkene langt ut i hutiheia. Ble både svette og varme og det var godt å sette seg i bilen med aircondition og kjøre til Acheron hvor vi fikk kjølt oss ned i elva. Flott tur.
For tiden ligger Johanne og Asbjørn med sin catamaran i havna og i kveld blir det middag på Sakis. Ellers støpes det nisser og fugler og blomsterpotter i Acropolis, jeg maler og koser meg.

Håper sommeren har kommet til dere der hjemme også. Om en uke kommer Amalie og vi seiler til Preveza og plukker henne opp på flyet der. Tøffe Amalie skal reise alene med fly! Gleder oss masse!smiley
Gresk aften på Valtos Beach sammen med Hilde og Sigbjørn + venner.
Kristian og Margrete ombord i Ranja på Two Rock Bays
Det er «bade-Liv» i Lakka. Liv bader for første gang fra båten og det ga mersmak!
To fornøyde kjekke karer etter at de har fått lunsj i Lakka.
Vi venter på carbonaraen på restauranten ved elvebredden i Acheron
Fjelltur – flott utsikt!
Denne skilpadden møtte vi på veien.

… og her sitter nissene i vinduskarmen og tørker seg.