En siste hilsen fra Parga i år. Vi har hatt 3 flotte uker på seiltur. Etter å ha installert en serberfamilie i Grekerbua (de leidde huset i 9 dager), seilte vi til Lefkas og plukket opp Arild og Ann Mari søndag 10. september. Her er loggen fra turen, så kan dere lese hvor vi har vært:

Det har vært en knalltur. Har besøkt nye, sjarmerende steder, badet masse, strikket, lest bøker, hørt på musikk og spist masse god mat. Vi har hatt en Back Gammon turnering ombord i disse ukene. Arild har et stort talent for dette spillet og Hans er en utrolig dårlig taper! Stakkars dekksgutt, han har fått mye kjeft av kapteinen!
Avsluttet turen som heiagjeng for Arvid og Anne Grete med mannskap i den årlige regattaturneringen. De fikk først og fremst premie for vikingkostymene, men ellers seilte de inn til en god sjette plass. Bjarne og Henny var blant mannskapet i år også. På seilerklubben på kvelden dukket det opp flotte musikanter og artister fra uilke verdensdeler De seilte rundt i en båt, stoppet i havner og sjonglerte, spilte og danset på brygga, skikkelig god stemning!
Utrolig nok da vi skulle dra opp dreggen for siste etappe mot Parga, var det ikke noe anker i enden av kjettingen! Godt vi ikke opplevde dette da vi lå på svai i sterk vind! Sikkert en mening med at det var på tide å komme seg hjem igjen.
Veldig hyggelig å komme hjem i Grekerbua igjen hvor Vigdis og Jarle stod i porten og tok i mot oss. De hadde passet bua siste uka. Fikk heldigvis et par dager sammen før de dro på mandag. Rakk en tur til Acheron. Ann Mari og Arild seilte sammen med Hans til Preveza hvor båten ble satt på land onsdag. Nå er tollpapirene levert inn og båten skal stå på land i 6 måneder. Vemodig! Disse siste dagene er det opprydding og pakking i Grekerbua. Takk til Liv og Stein Erik som sjekket bua etter at Serbia-gjestene hadde forlatt huset. De reidde opp senger og vannet blomster, kjekt med arbeidende feriegjester i Parga!
Good bye for denne gang til hele Parga og plutselig er vi tilbake i april neste år!
På Sakis og spiser lammeskank. Ann Mari, Jarle, Hans, Arild og Vigdis.Artistene på brygga i Lefkas-
Deltakere i regattaen, vikinglaget. Anne Grete, Henny og Arvid
Her kjøres det regatta. Rart å ikke være ombord i denne skuta.
Amalia. Butikkinnehaver og kunster. Her skal hun bygge mer butikk …
… morsomme malte steiner i butikken.
Dette er i Katacolon. Hjemme på besøk hos bonden hvor vi kjøpte grønnsaker og vin. 5 rom til leie, rent og pent.Mor, far og sønn
Solnedgang og god stemning….
Hans har dradd frem trekkspillet, vant backgammon den kvelden!
Ann Mari ser på de svære cruiseskipene som ankommer havnen
Slik går no dagan ….