Dagen før hjemreise til Norge …..
De siste par ukene har det vært mye lyd i Grekerbua. Elsa har sovet vekselvis hos pappa og bestemor, Amalie har delt seng med bestefar og jeg tror snorkingen hans har vært søvndyssende for henne. Gregers byttet seng fra øverste til nederste køyeseng og bestemor har klatret opp i øverste køye, så her har ingen faste plasser lenger ….

Ungene har koset seg. Strandliv, båtliv og bilturer. Forrige uke kom Parul og Felicia og da ble det langbord på restaurantene. Vi har gått rundene og spist og drukket ouzo på alle de kjente spisestedene og ungene har fått greske manérer og er opp til langt på natt. Her er varmt, over 30 grader, men det er det jo hjemme også så overgangen blir ikke så stor. Alle har prøvd og behersket «suppen» – «standing up padling» og selvsagt har ungene vært på motorsykkeltur, for som vanlig måtte Pål leie seg sykkel. Pål har vært på biltur med gjengen til Acheron og Ioannina, mens Elsa har vært hos bestemor.
Nå blir Pål igjen i Parga og nyter noen rolige feriedager mens bestemor og bestefar tar trollungene med hjem til Norge. Parga-vennene Vibeke og Kåre har vært innom og Pål har spilt fotballkamp med Jessheim gjengen mot grekerne i Antoussa. Det ble seier til nordmennene. Barbeque på restauranten Azul, gresk aften hos Stavros og ungene har spist uante mengde iskrem …. Så slik har no dagan gått …..

I morgen flyr vi til hjem og gleder oss til å møte de to andre barnebarna, naboer, familie og venner. Hans reiser tilbake 5. august og jeg 14. august. Jeg drar til Svelgen for å delta på reunion grønnrusstreff på Kalvåg, 50 år siden vi var en glad russegjeng!

Fortsatt god og varm sommer …..smiley

Badeliv!
Pål og Amalie på brett tur.
Amalie og Elsa tar seg en lur i hengekøya.
Her støpes det nisser og troll i Acropolis ….
Ei lita trolljente i steinene i Acropolis.
Morgenstund i Grekerbua ….
…. så er Parul og Felicia ankommet, middag i 2. etasje på Arcoudas hos Georgio
Det var en som ikke likte maten …..
Gresk aften sammen med Vibeke og Kåre på Valtos Beach hotel hos Stavros.