Jeg begynner å bli sløv med denne logg skrivingen min, må ta meg sammen, det er jammen lenge siden sist. Men vi lever og har det bra.

Nå er vi for lengst tilbake på plass i Grekerbua! 4 uker i Norge gikk fort. Rekkehuset på Siggerud stod fortsatt og Ida hadde til og med kjøpt inn planter i blomsterpottene ute. Men plenen var brunsvidd, men det var ikke hennes skyld …. Hyggelig å treffe naboer og venner igjen. Erik og ungene ferierte en uke på Siggerud og det var kjempehyggelig. Vi fikk oss en tur på sjøen med overnatting sammen med Arild og Ann Mari på gamle tomter i Skjebergkilen, besøkte nye hytta til Wenche og Chris. Guidet tur med Grete i Oslo by og kinobesøk og så Mamma Mia på bryllupsdagen vår 21. juli.

Siste uken dro Hans tilbake i båten mens jeg tok nattbussen til Svelgen. Mye familie og hygge her også. Vi hadde et uforglemmelig grønrusstreff på Kalvåg. Skravling og mimring, grønne russekjoler og russelue og ikke minst ble det sunget «Lyckliga gatan du finns inte mer, du har försvunnit med hela kvarter…», russetur til Oslo, gode minner fra da Fred Anton Maier ble Europamester på skøyter i 1968, første gang jeg var i hovedstaden! Tenk 50 år siden …..
Grekerbua har vært leid ut en uke til en engelsk familie og en uke til 2 familier fra Macedonia. Erik, Ine, Henny og Gustav kom til Grekerbua 20. august og var her en uke. Vi koste oss med båtturer, bading, tur til Acheron og til Paxos. Erik og Ine benyttet anledningen til å hygge seg ute på kveldene uten barna og vi besteforeldre var mer enn villige til å være barnevakt. En uke går fort og plutselig måtte de kjøres til flyplassen og hjemreise og det er godt å høre at de gleder seg til å komme tilbake neste år. Samme dag som de dro, kom foreldrene til Ine, Stein Erik og Liv. Det har blitt turer i olivenlunden, spekemat på terrassen på Mediteraneo Hotel, hvor Liv og Stein Erik bor og ouzo på Johnnys Bar, hvor det er «two bloody euro» for one bottle of beer! Sist mandag kom Britt og Leif fra Sarpsborg. I morgen blir det båttur til Two Rocks Bay og alle som er med oss på båttur må prøve «suppen» vår, altså brettet. Stein E. var veldig bra! Erik også mestret det etter noen fall, det er bare ikke å gi seg og veldig god mosjon.Ellers er det blitt tradisjon at alle som bor i Grekerbua får målt blodtrykket sitt. Hans kjøpte nytt blodtrykks apparat da han ikke stolte på fastlegen sin og dermed er det blitt tradisjon på lik linje med «ouzo-time» og backgammon kl 1800. Jeg har en sort bok hvor blodtrykkene på hver enkelte blir notert.
Lørdag leier vi ut huset til en russisk familie og vi seiler båten til Preveza og setter den på land før vi drar til Georgia. Her møter vi Ann Mari og Arild og skal ha et par uker med opplevelser i Kaukasus fjellene, vinsmaking m.m., vi får se hva som skjer.
God høst til alle der hjemme!smiley

Ida og Elsa med badeglade Kimmy på Sagatun, Siggerud
En kjekk grønnrussgjeng fra 1968 på Kalvåg
Ann Mari utenfor huset sitt i Torsnes, kjempekoselig hus
Henny syns denne rosa hatten var kjempekul!
Besøk i Grekerbua av min franske venninne Elena og vår italienske nabogutt som heter Cosimo.
Leif og Britt på MED restaurant, fikk skikkelig god mat og flott utsikt over Valtos Beach.