Startet dagen med en sykkeltur rundt i Fiskebäckskil. Opp bakken fra havnen og mot et eller annet senter, hørte jeg høy musikk fra en brygge. Det viste seg å være Friskis & Svettis som hadde trim for alle aldersgrupper på brygga. Jeg så en gjeng på 20 -30 mennesker bøye og tøye og det var bare å sette fra seg sykkelen og slutte seg til gjengen. Så alle som skal til Fiskebäckskil, det er trim kl 1000 og 1600 på brygga hver dag for alle som vil – og det er kostnadsfritt!

Seilte sørover med fart på ca 5 knop, behagelig. Fant etter hvert en utehavn i Instön som ligger øst for Marstrand. Har bare latet oss i båten, Hans har mekket noen sikringer og jeg har strikket og duvet i hengekøya med en god bok. Sol og sommer!

Bilder fra ferielivet: Sjøen er full av blåmaneter – frister ikke til bading, utsikt til nabobåten fra hengekøya og så rotekroken min… (hvis du trykker på selve bilde blir det større).