Tiden flyr og vi er snart inne i siste sommermåneden! Det har vært mye liv og røre i Grekerbua siste tiden. Store og små har kommet og gått både sent og tidlig. Noen drar på badestranda, andre på båttur og noen på biltur. På kveldene er det kort vei til restaurantbesøk eller kanskje en ouzo på Borgen. På veien hjem passerer vi restauranten Sakis og da blir vi vinket inn til en ouzo der også. Så slik går no dagan, late dager uten klokke, det er vel det som er ferie.
Pål og alle tre trollungene har vært her i 4 – 5 uker og i morgen er det hjemreise for hele gjengen, DA blir det stille i bua! Tante Ida har vært her vel en uke og vi savner smoothien hennes! Spinat, agurk, banan, sitron, havregryn og eplesaft i en blender, kjernesunt og kjempegodt! Ida reiste videre til Kroatia fra Thessaloniki. Ungene er blitt godt kjent i Parga etterhvert og farter nå rundt på egen hånd. Gregers går til Sofie og handler og betaler med euro og på kjøpet får Elsa en kjærlighet på pinne fra Sofie.
Det har vært varme dager de siste ukene og Parga er stappfull av turister. Det er nesten som å gå i kø på promenaden på kvelden. Blir godt å reise hjem til Norge snart. Vi drar hjem 3. august og blir hjemme en hel måned. Grekerbua leies ut til en hyggelig britisk familie. Det er fint at det bor folk i huset.
Ellers kom Asbjørn tilbake fra fiske i Finnmark med røkelaks og kongekrabbe og vi ble invitert til et herremåltid ombord i Snowbird, smakte fortreffelig! Ida var med oss til Metsovon en dag, hvor jeg igjen fikk møte min gode venninne Effi, som var gresklæreren min da vi bodde i Hellas. En flott dag. Et annet kjempehyggelig besøk vi har hatt, er Rigmor Arnøy, hennes sønn Sondre med kone og 3 døtre. Rigmor med familie var en av 5 norske familier som bodde i Metsovon på 80-tallet. Sondre og Pål var lekekamerater og i dag er de 40 år og har 3 barn hver! Åra går …
En rar liten hendelse: Pål har funnet en sjelevenn! Blant alle de hundrevis av badende på Valtos Beach, var det Pål som ble plukket ut og fikk en trofast beundrer. Denne bikkja fulgte etter ham hvor han enn gikk og var med helt hjem i Grekerbua. Vi prøvde å få han til å gå tilbake hvor han enn kom fra ved å stenge ham ute ved porten, men på et blunk hadde han løpt rundt kvartalet og inn bakdøra og stod og logret med halen og ventet på Pål. Han la seg ned ved stolen hans og nektet å forlate ham. Ingen vet hvor han hører hjemme, men han hadde halsbånd. Amalie ville ha ham med hjem til Norge og lå våken hele natta og tenkte på hunden. Han svømte til og med ut på brettet til Pål! Etter mye styr fikk Pål lurt han ned igjen til Valtos Beach og greidde å snike seg bort og opp noen trapper og siden har ingen sett denne sjarmøren.

Nå skal det bli godt å komme hjem til brunosten og kjølige netter! See you!smiley
Amalie og Gregers ror til lands …
Bestemor har alltid god hjelp av Elsa på kjøkkenet!
Vi tok oss fri fra de små barna og hadde en fredelig middag på Sakis!
… og Ida var på flørtern med Evangeli!
Lunsj ombord på Snowbird, Asbjørn hadde medbragt laks og kongekrabbe fra Finnmark, herlig!
Sjøliv! Nyter livet!
Rigmor og Effi i Metsovon
Pål og Sondre med alle barna sine!
Kongen på kongestolen!
Pål med sin beundrer!
Her skulle han være!