Mai måned er snart over og fortsatt går vi med jakke på om kvelden her i Parga! Ustabilt vær, vind, regn, sol og skyer. I dag er det overskyet, men varmt.

Siste ukene har vi både jobbet og koset oss. Hans har lagt steinheller på terrassen nedenfor huset. Ikke bare, bare det, steinhellene var ujevne og gulvet veldig skjevt, dermed gikk det mange omganger med betong i den nye blandingsmaskina. Men aller først fikk vi oppleve temperamentet til grekerne. Vi bestilte sand tilkjørt og levert utenfor porten vår. Vi ville bære dette rundt naboblokka og inn på nedsiden av huset. Men da våknet den gamle damen på toppen av blokka og kjeftet oss huden full, vi måtte ta sanden gjennom huset vårt! Helt uforståelig, men i ettertid har vi skjønt at det har noe med en ulovlig kloakk å gjøre og dette måtte ikke bli avslørt. Ja, ja iallfall måtte vi bære all sanden gjennom huset, blytungt, men god trim og ryggen holdt. Dama er fortsatt pottesur og hilser ikke, sannelig ikke lett å skjønne hva en gjør galt. Gulvet ble fint, ikke perfekt, men slik skal det være her i Grekerbua.

17. mai uka var Per Kristian og Solveig i Parga. De bodde på Altana Hotel som ligger like bort i gata for oss. Nydelig hotell med svømmebasseng og vakker utsikt. Ble invitert på 17. mai frokost med champagne og brunost! Like godt begge deler! Og når i tillegg Per Kristian spiller gitar og synger, da trenger vi ikke være i Norge på nasjonaldagen! Danskene og svenskene reiste seg i respekt da vi sang nasjonalsangen. Alltid hyggelig når disse to besøker Parga, det blir alltid god stemning og litt mimring om gode gamle dager på Siggerud og oppdatering av felles venner og kjente. Håper dere kommer snart igjen!

Den siste uka har Jarle og Vigdis vært hos oss. Ypperlig vær å farte rundt i. Vi har vært på biltur opp til den lille byen Agia og en snartur ned til stranden Sarakiniko, var for kaldt og vindfullt til å sitte og spise lunsj der. En dag dro vi til Metsovon og Meteora. Alltid hyggelig å vise fram Metsovon til folk som ikke har vært der før og Meteora imponerer som vanlig med sine spektakulære topper med munke- og nonnetempler på toppen. Flott tur! Ellers ble det båttur og restaurantbesøk og ikke minst ble Vigdis en racer i backgammon, slo Hans og han er rett og slett en dårlig taper!

Nå er hverdagen her igjen enn så lenge. Jobber videre med kanten rundt verandaen og skal klargjøre huset til utleie fra helgen. I kveld kommer seilervennene våre Hilde og Sigbjørn og et vennepar til et lite glass i Grekerbua før middag på Med Restaurant. Til helgen drar vi på årets seiltur sammen med Arild og Ann Mari. Vi drar gjennom Korintkanalen og til øyene rundt Athen. Blir borte i ca 4 uker og gleder oss masse til båtlivet igjen!
Fortsatt fin sommer til alle hjemme!smiley
Masse jobb, men endelig ferdig!
Per Kristian og Solveig på besøke i Grekerbua.
Jarle, Vigdis og Hans utenfor huset vårt i Metsovon. Standard bilde når vi har med gjester til Metsovon!
Matfestival på promenaden i Parga. Hans og meg var frivillige hjelpere og serverte nypresset sitronjuice. Musikk, mat og glade turister, skikkelig artig kveld i Parga!
Vigdis nyter utsikten i Meteora. Fikk ikke noe skikkelig godt bilde av fjellene, det bør taes nedenfra.

Klar til avreise, koffertene pakket og en uke gikk veldig fort! Takk for besøket!