Det har vært livlige dager med denne gjengen i Grekerbua den siste måneden!
Det var ikke plass til alle 10 i bua og Hans og ida flyttet i båten. Dette passet de bra, Hans kunne pusle med ting og tang på båten mens Ida laget havregrøt til frokost og stod på «sup-brettet». Vi hadde det fint vi i bua også, kort vei til søte kaker på Green Bakery og yougertis på strandpromenaden. Amalie og Gregers er blitt lommekjent i Parga og flyr rundt omkring på egen hånd.
Livet i Parga er litt annerledes enn hjemme. Gamlemor på hjørnet koser seg når vi har familien på besøk. Dette krydrer hverdagen hennes og gir litt ekstra underholdning og hun deler sjenerøst ut susser og klemmer. Gustav nyter dette, mens Elsa syns hun er litt skummel.Henny, gamlemor og Gustav
Gamlemor og Gustav før Gustav hadde vært hos frisøren og klipt seg …
Jammen bra at bestemor hadde sendt med kjeks på stranda!
Amalie og tante Ida koser seg på strandpromenaden.
Båttur, Henny ble litt sjøsjuk, men smiler likevel!
Frisørtime i senga, deilig med aircondition når det er 32 varme ute.
På tur til borgen, varme og slitne …Gustav likte seg best i jolla, litt skummelt i sjøen
Så var avreisetid kommet. Her rusler vi avgårde fra båten til flyplassen. Ida hadde blitt kjørt til flyplassen tidligere på dagen, hun skulle til København. Resten av gjengen ble fraktet til Preveza med båt. La til havn i marinaen hvor vi har båten på vinterstid og derfra er det gangavstand til flyplassen. Bagasjen leverte vi på kafeen ved flyplassen da vi fraktet Ida ned tidligere på dagen. Alt ordner seg!
Nå er alt sengtøy og håndklær vasket og på plass. Jeg har laget nye betongformer og i dag støpes det i Acropolis. Godt å ha litt å tusle med når alle har reist. Siste nytt er at det skal bygges et nytt stort hotell i den gamle barnehjemstomta som ligger rett ved siden av oss. Vi kjenner Nickos som skal bygge der og håper vi ikke blir rammet av dette, litt av utsikten mot fjellet blir borte, vel, vel, iallfall godt det blir ryddet opp i gammel søppel som har hopet seg opp inne i denne bygningen. Så har jeg bestilt flybillett til Norge, jeg kommer hjem 12. august og Hans drar 19. august. Fikk noen billig billetter og da ble det hjemtur i år også! Rekker ikke å savne barnebarna før vi ser de igjen! Fortsatt god sommer der hjemme!smiley