I Dordrecht var vi heldig med valg av havn og ble plassert foran katadralen for kun 11 EUR, alt inkludert (også klokkespill). Hadde en lang spasertur i det fine været med innkjøp av mat og et lite glass for væskebalansen på torget.
Neste dag i Willemstad var det trange forhold og vi ble liggende utenpå og det samme møtte oss i Veere, en liten by der kanalen mot Vlissingen starter. Ble invitert over i nabobåten til en øl. De var et norsk/hollandsk ektepar og hadde et lite norsk flagg i masta.
Torsdag avsluttet vi kanalturen i Holland med vask av båt og klær i Jachhavnen Shelde i Vlissingen.
Fredag hadde vi fin seilvid og logget over 8 knop i flere timer. Stoppet i Nieuwport i Flanders helt syd i Belgia. Som KNS-medlem valgte jeg den Kongelige havnen i håp om rabatt, men der tok jeg feil og dette ble den dyreste havnen vi har hatt til denne tid. I dag har vi studert strømforhold i kanalen og starter sørover kl 1400, to timer etter flo. Neste stopp blir i Frankrike eller England.

Dordrecht foran katadralen.

Væskebalanse i Dordrecht

På en spasertur i et boligstrøk og hva ser vi på en vanlig husvegg …