Fra Marbella har vi hatt overnatting i: Fuengirola, Benalmádena, Caleta de Velez, lå for anker utenfor nudiststrand ved marina del Este, Puerto de Motril og er nå i Adra.

Gjestene har sagt takk for seg og sitter nå i fly fra Malaga. Vi ihar hatt hyggelige dager sammen med Per og Kari. I Benalmádena tok vi taubane til toppen av fjellet og fikk sett landskapet fra oven, vi ser det jo ellers fra sjøsiden. Tok en runde i byen med sightseeingbuss og siste dagen leidde vi bil og kjørte rundt med avlevering av gjestene utenfor hotellet i Malaga. Var stille og tomt å komme tilbake til båten. Heldigvis har det vært skikkelig sommervær disse dagene. Vi har badet masse. Nå har været snudd og det blåser og regner, men vinden er lun og varm.

I går kveld la vi oss i havn i Adra. Et merkelig sted. Dette er en kjempestor og ganske ny havn, men her er omtrent ingen båter. Vanligvis er det svindyrt i disse havnene. Da vi kom og skulle betale, tok den hyggelige havnesjefen i mot alle våre papirer. Da han hørte vi bare skulle være en natt eller to, sa han «no pay» og ga oss en nøkkel til porten og ba oss kaste nøkkelen under kontordøra når vi dro. Men alt dette foregår på kroppsspråk, de kan jo ikke et kløyva ord engelsk, så det er mulig vi har misforstått og får oss en skikkelig overraskelse etterhvert. Engelskmannen i båten ved siden av har lagt her et halvt år uten å betale. Han er så overhjelpsom at han vekket oss tidlig i dag morges og ville låne oss nøkkelen til dusjen. Ja, ja, det er greitt å være i gratishavn når vinden uler som den gjør nå. God helg til alle!

I taubanen på vei til toppen, burde ha gått opp, men det var så varmt …

Hans har fått ny matros og læregutt, tror han er mer lærevillig enn meg.

Søt musikk og nydelig paela (en spansk rett).

Det smaker med nystekte sveler på dekk også ….