Vi er nå i Cartagena. Hans har laget en ny mappe på bloggsiden som viser hvor vi er (se fanen som heter kart oppe til høyre i skjermbildet) – dette har han jobbet fælt med …

Sist mandag ble båten satt på sjøen og vi seilte til havs i nydelig vær, herlig å være tilbake i sjøen. Vi seilte i skarpt kryss med vind fra øst og ankret opp i en bukt ved Capo de Gata. Et øde sted med bare fjell, veier og et par hus. Gadd ikke å gå i land der. Neste morgen tok vi årets første bad, forfriskende kaldt med 11 grader i vannet. Den gode følelsen var tilbake, varm innvendig og kald utenpå med en rykende varm tekopp i kroken på dekk!

Tirsdag hadde vi en lang seilas på 6 – 7 timer og ankret opp i Ensenada de Terreros. Tok en rask tur på land for å kjøpe brød og sjekke internett og basket oss ut igjen i gummibåten i stup mørke, ikke veldig fornuftig. Etter en søvnløs natt med dønninger, dro vi videre til havnebyen Cartagena, som vi har hørt så mye om. Cartagena er nest største byen i regionen Murcia. Byen er omringet av bymurer og har ellers en lang historie med mange attraksjoner. I dag skal vi utforske byen på sykkel. smiley

Rådhuset i sentrum av Cartagena

Utsikt fra toppen av en borg.

Skoledagen er over og barna slapper av på torget.

…og jeg slapper av på en mann

…mens Hans støtter seg til en sliten soldat

Vi fikk vasket sengetøy og de tørket godt i sol og vind

Årets første bad, trodde vi lå helt usjenert til, helt til jeg kikket opp i fjellsida og der stod det en hel rad med turbusser på en utkikspost og turister med kikkert …