Tiden flyr selv om en ikke gjør det slag og det lille en gjør går i et bedagelig tempo. Går rundt og pusler, litt ute og litt inne, prater med naboene, steller litt med blomstene, rusler ned og kjøper et brød, sover siesta i solstolen utenfor og peser meg ned alle trappetrinnene til stranden for å ta et ettermiddagsbad. Men klager gjør jeg ikke! Og så vasker jeg opp for vi har ikke oppvaskmaskin. Hans svetter i nabotomta, han liker mye bedre å holde på med stein enn å pusse opp inne. Tomta begynner å ligne Akropolis. All søppel er fjernet, det er laget trappetrinn og den gamle døra er på plass. En svær mur raver opp og på toppen er det et vindu. Snodige greier.

Ellers strømmer nordmenn til Parga for tiden. Sist mandag kom to Parga-frelste vennepar. Svigerforeldrene til Erik, Stein Erik og Liv, var på besøk i Grekerbua en kveld og i går stakk Per Kristian og Solveig innom. Veldig hyggelig! Blir nok noen flere «treff» i løpet av uka.

Været varierer noe, i dag er det overskyet, men det er varmt og fint turvær. Sist helg hadde vi en båtutflukt med overnatting nord på øya Paxos. Neste dag dro vi rundt øya på vestsiden, her er det klipper som stuper ned i sjøen og grotter som går inn i fjellet. Men det blåste litt for mye til å gå nærmere inn langs med land. Øya Paxos er flott.

Vi har fått trådløst nettverk nå og kan se både nett TV og høre på ni-timen. Fikk med oss Grand Prix sist lørdag, men ellers blir det ikke mye TV-titting. Hører at det er meldt sommer vær hjemme fra neste helg, det unner jeg dere! smiley

Det nye Acropolis, vindu på toppen.

Hans i nabotomta. Fruen i nabohuset var så fornøyd at hun kom med en plante til oss, basilikum i potte som skal holde myggen borte.

Trappa som hans har laget, alle steiner er tilpasset hverandre. Dårlig bilde, skulle egentlig hatt med døra bak …

Per Kristian og Solveig på besøk

Vakre Solveig på trappa!

Grottene på nordvestsiden av Paxos