Heia Norge – veldig synd vi tapte fotballkampen mot England i går kveld! Vi fortjente bedre.

Nå er vi allerede kommet til siste uka i juni og det begynner å bli skikkelig varmt i Parga. Det topper seg i juli og august, da tror jeg vi må stikke til sjøs.

Siste uka har mine to venninner Anne Merete og Britt vært gjester i Grekerbua. Hans rømte i båten, det ble for mye damegreier her i bua. Men to dager ofret han på oss og seilte damene på tur. Den ene turen gikk til Anti Paxos med lunsj i Paxos. Badet i krystallklart vann og svømte helt inn i grotten. Plukket trillrunde, hvite steiner som ungene skal få male når de kommer hit senere i uka. Siste turen gikk til Two Rock Bay som er en times seiltur fra Parga. Dette er også en perle i det greske farvannet. På hjemveien tok vinden seg litt opp og sjøen ble urolig. Damene ble stille, litt redde og bleke og syns nok en time i slik sjø var nok.

Gjestene har ellers koset oss med shopping, spising og bading på stranden. I går dro de hjem og nå er det duket for nye gjester i Grekerbua. Hadde hyggelig besøk av svigerforeldrene til Erik i går som feiret bryllupsdag. Vi ser fram til hyggelige dager sammen med dem fremover. Pål med familie kommer på torsdag og blir i 7 uker. Da slipper jeg å savne barnebarna på en stund.

Småprosjekt på huset er det stadig vekk. Hans har fjernet siste buskene i nabotomta og kona i nabohuset har kommet med avlegger til en bourgonvilla som skal plantes langs muren. Disse plantene blomstrer overalt i disse dager og er utrolig vakre.

Håper sommerværet har kommet til Norge nå. Her er det ca 28 grader på land og litt mindre i sjøen. Glade sommerdager – ha en fin uke der hjemme! smiley

Siste buskene på veggen er fjernet, nå står bare skjelettet igjen.

Fint do vi har!

Jeg er så kry av denne planten på veggen. Two million bells heter den og jeg har greid å holde liv i den i flere uker!

Gemini Restaurant på strandpromenaden.

Anne Merete og meg på ettermiddagstur rundt Borgen

Anne Merete har høydeskrekk, her ser hun fra Borgen og inn mot Parga by.

Utsikt fra Borgen. Captain Hook er ferdig med dagens utflukt.

Lunsj ombord i båten i Two Rock Bay.

Britt og AnneMerete nyter livet på dekk …
Siste kvelden før avreise på Andreas Restaurant like bort i veien her vi bor.