Nå ble det så stille i «Grekerbua» at det skulle være mulig å få til en oppdatering. Det er lørdag og Pål med familie har kjørt på handletur til Ioannina.
Siste torsdagen i juli kom Erik og Henny på besøk. Fullt hus igjen, men denne gangen var det også plass til oss gamle. Henny fikk øyekatarr og var ikke helt i form de første dagene, kom seg fort og hadde en lang svømmetur med pappa på båtturen til Two Rock Bay. Lekte mye med Amalie og Gregers og vi gamle var barnevakt når de unge var på bar om kvelden.
Det var fremdeles ganske varmt og ikke så lett å få sove med bare vifter, så vi bestemte oss for å installere kjølepumper. Alt går ikke så fort her i Hellas så beklagelig vis kom de ikke på plass før den dagen Erik og Henny reiste hjem. Har i første omgang kun installert på vårt soverom og i stua.
Pål har fått mange kontakter her i Parga og ordner det meste. Kjøper lokal ouzo og fant entreprenør til å pusse opp den stygge veggen mot det sammenraste nabohuset. Nå er veggen rett og fin og jeg er blitt tusen EUR fattigere. De siste dagene har det vært torden med noen få regndråper på ettermiddagen. Skulle ønske vi kunne fått et ordentlig regnskyll. Vegetasjonen trenger det.
Ellers går dagene med bading, båt og masse god mat og drikke.

Henny og Erik på trappa

Erik lager pesto krydret med produkter fra hagen

…og så bader vi igjen

Gregers spiser is på Water Mill

Amalie


Dette var veggen før…

..under oppussing


..og ferdig pusset vegg