Her hos oss er det sol og sommer hver dag og gjett om vi da setter pris på et skikkelig regnskur! Og dette kom denne uka, luften ble renset og trykket letnet, ble lettere å puste. Blomstene ble glade og temperaturen sank med 4 – 5 grader. Det ble med det ene skuret, kunne godt kommet litt mer regn. Egentlig syns jeg det har vært i varmeste laget, jeg blir handlingslammet og orker ikke å gå tur i solsteiken. Det er nok å gå den bratte bakken til og fra stranden. Hans får sin daglige trim til båten, det er tungt å gå i den varme sanden.

Ida har vært her en uke og vi har hatt det kjempekjekt. Hun er reisevandt den jenta, kom ruslende ut av flyplassen med kun ei lita skulderveske som bagasje og i den hadde hun en kilo brunost! En uke går fort, men jammen rakk hun å gjennomføre nesten alle de obligtoriske opplevelsene som alle våre gjester må gjennom. Det ble fjelltur til kirka på toppen av fjellet, vandret over til Lichnos og hjem med skyssbåten. Vi fikk et par båtturer med bading i two Rocks Bay og lunsj i Paxos. De unge tok seg en biltur med sightseeing i Ioannina og Metsovon. Elsa var hjemme med bestemor og bestefar og vi koste oss på Green Bakery med is og cola. Hun er et sjarmtroll og får mye oppmerksomhet fra grekerne som elsker unger.

Amalie, Gregers og Elsa er blitt solbrune og Gregers har lært seg å svømme. Amalie er som en ål i vannet, hun er uredd, stuper og hopper fra båten og er mer under enn over vann. Gregers liker seg best i bassenget. Nå har de allerede vært her i 3 uker og om uke drar de hjem. I går dro Ida og vi kjørte henne til Preveza, hvor vi avsluttet oppholdet hennes med en god middag og feiret 43 års bryllupsdag, egentlig føles det ganske lenge siden jeg ruslet opp kirkegulvet i Svelgen kapell. Det har skjedd masse siden den gang ….. smiley

Elsa sover og Amalie har gravd seg ned.
Se på denne kjekkasen da ….
Gregers nyter båtlivet, tryggest å sitte fremme når en er plaget av sjøsyke …
Elsa og bestemor slapper av i hengekøya
Amalie har malt tunga
Disse tre go-ongane serverte …
…bestemor og bestefar kake på 43 års brylupsdag
Far og datter på toppen av kirkebakkenVi venter på båten hjem fra Lichnos, har gått over fjellet
Pål og Ida i på vei ut av kirka på toppen av fjellet …Pål og Ida på vei til Kåres 50 års dag, de kom hjem neste morgen ….
Tante da, Amalie og Gregers på Borgen sent på kveld
Pål har pyntet seg i anlednig bursdagen til fetter Øivind … og her sitter sjefen ….