Så var vi tilbake på plass i Grekerbua. En måned hjemme går fort. Først passet vi barnebarn på Ottestad og deretter dro vi til Svelgen. Aslaug kom hjem fra Os og som alltid er det artig å gå på Kopen (COOP) og møte gamle kjente. Noen kjenner vi igjen og andre kjenner oss igjen. Årene går … Det ble krabbelag på bua og vi fråtset i nyraka krabber. Peren og Tore hadde hatt en eventyrlig kveld på sjøen og rakte en haug med krabber.

Siste to ukene «ferierte» vi på Siggerud. Det første Hans gjorde da vi kom hjem, var å kjøpe seg ny bil. En Mercedes stasjonsvogn og selgeren var Laila på Tynset. Laila leverte bilen på døra i Hyttengveien, god service! Synes vi rakk å møte mange venner på disse dagene. Avsluttet med et gourmetmåltid hos Line i Hyttengveien sammen med gode venner.

Tirsdag i forrige uke dro vi med Apollon charter til Zakynthos. Dette fordi det var restplass og billig. Artig med nye reiseruter, men dette ble både morsomt og lang tur. Først buss, så ferje, så buss til Patra, her ble det et langt stopp, så buss videre til Rio og skifte buss der til Preveza. Egentlig ble vi bare forvirret av en overhjelpsom mann som ledet oss helt på ville veier. Vi kom oss til flyplassen i Preveza hvor gamle Nissan stod nedstøvet og ventet på oss. Den startet og gikk som en klokke til Parga! Langt på natt og i mørket kunne vi krabbe om bord i båten vår. Grekerbua var fortsatt utleid til Beverly med familie som vi neste dag kunne vinke farvel til og vi flyttet inn igjen. De hadde passet godt på huset og hadde stortrivdes, men alle blomstene var stein død.

Nå har vi hilst på alle naboene igjen. Alle var litt fortvilet fordi den sinte naboen vår som rev ned gjerdet vårt, har begynt å restaurere huset sitt og sier hun vil flytte tilbake. Det varsler ikke godt når hun har kastet en svær haug med søppel der hvor gjerdet vårt stod og nå er det nesten ikke passasje for oss å komme inn. Uff og uff. Men naboene trøster oss og sier de alle er på vår side og da får vi ta det som kommer.

I helgen dro vi på seiltur. Godt å svømme igjen og nyte den vakre solnedgangen. Fortsatt mange turister i Parga, men på langt nær så mange som i august. I går kom en gjeng med nordmenn og da ble det ouzo på Johnny’s Bar og en tur innom fotballpuben. Men der gikk vi fort ut igjen, vi ble jo rundjult av tyskerne! I kveld blir det middag på Sakis med Britt og Leif fra Sarpsborg. Så nå er alt som det skal være! Til helgen drar vi på et par ukers seiltur sørøver langs Peloponnes sammen med våre båtvenner Ann-Mari og Arild. Gleder oss masse til å se nye steder.

Nyt høstfargene der hjemme, her er det bare brunt og tørt, har ikke regnet siden juni!

smiley
På Sande – Per, Aslaug og Kari. Alltid masse god mat og kaker!

Forbereder buafesten, her knuses krabbeklørne …
… og her spises de på bua i godt lag. Roald og Ragnhild kom også.

Tilbake på Siggerud. Erik, Henny og Gustav mater endene.
På Mjær med hatt og fjær. Chris, Fred og Wenche, en flott dag!

Så er vi kommet til siste kvelden på Siggerud. Line inviterte på havlaks fra Sørøya. Kjempegodt! Line, Vidar, Hans, Heidi og Grete.
… og dette kom vi hjem igjen til i Parga! Lurer på når dette blir fjernet…. Var da penere å ha et gjerde der!