Fra Corme dro vi til Camarinas (2 netter) – Finisterri (ikke på land) og nå er vi i Combarro.

I marinaen i Camarinas kom vi i prat med en belgier som kom sydfra. Han snakket svært entusiastisk om et sted vi måtte besøke og som ikke var annonsert i ulike kartbøker og guider. Dette stedet var Combarro og belgieren hadde helt rett. Et usedvanlig sjarmerende sted med en gammel bydel som er godt ivaretatt med originale barer og restauranter. Alle butikkene hadde hekser! Galicia provinsen er kjent for sine hekser som lurer overalt. Stedet produserer også Albarino vin som er meget eksklusivt og det lokale brennevinet som kalles ”Aguardiente”. På supermarkedet får du vin til 6 norske kroner som er himmelsk god!

Vi var på kafé i formiddag og Hans kjøpte seg en american coffee og en ostepai. Noe var det vel med den paien for nå ligger han strak ut og er ynkelig og kvalm. Vi blir en natt til på dette hyggelige stedet slik at skipperen får igjen matlysta. smiley

En av de originale restaurantene i gamlebyen i Comborro.

God mat var her også …

En av mange hekser i denne byen

Ikke rart det blir god vin av disse drueklasene!

Vi spurte en servitør hva disse små husene var. Svaret var at de ble brukt til oppbevaring av mat og stod på paller for å holde rottene borte.