Søndag seilte vi fra Combarro til Ria De Vigo og la oss for anker i en vik med en fin badestrand. Etter et bedre måltid var det tid for en tur på land og det var da vi oppdaget at alle der inne var klin nakne og at dette var en strand for nudister. Det ble ingen tur på land.

Det var tid for oljeskift, så mandag var vi innom Volvo Penta i Vigo før vi satte kursen mot Portugal og Viana Do Castelo. En hyggelig gammel by som denne uka har festival. Om kvelden var det show med folkedansoppvisning fra mange land. Sverddans og stepping i hurtig tempo imponerte mest i det lange, allsidige programmet. Byen var så trivelig at vi ble liggende i to dager.

Neste stopp ble Porto. Brukte syklene og dro på vinsmaking og handletur før vi ut på ettermiddagen fikk fin bør sørover til Aveiro. Ankret sammen med fire norske båter og to svenske
Det er store skogbranner i Portugal og i dag våknet vi til en rød sol bak masse røyk og med aske på dekk. Startet tidlig og kjørte motor til Figueira Da Foz.

Også her ligger det to norske båter som skal over dammen med ARC. Snakket med to på den svenske båten Liv som skal rundt jorden for andre gang.

Har ikke hatt de store uhell til denne tid, men i går veltet ankerdrammen over tastaturet og pc’en sa takk for seg. Bjørg mener det er det verste som kunne skje.

Festivalpyntet gate i Castelo

Testing av portvin

I løpet av natta gled nabobåten under gangbroa på lavvann. Det er ikke bare jeg som er uheldig.